Wij zijn geopend! Uiteraard met gepaste maatregelen.

Van harte welkom in onze werkplaatsen en showrooms!

Waar mogelijk blijven wij met z’n allen thuis. Maar wat als u toch interesse in een andere auto heeft? Of als uw auto aan onderhoud of een APK toe is. Dan staan wij als Peugeotdealer voor u klaar.

Wij stellen de gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers voorop! Hierbij hanteren wij de adviezen van het RIVM en de benodigde hygiëne en voorzorgsmaatregelen. Zo kunnen wij u op gepaste afstand persoonlijk blijven bedienen en ontvangen.

Wij begrijpen heel goed dat u bij interesse in een nieuwe Peugeot of in een occasion of bij onderhoud aan uw auto, liever persoonlijk contact op afstand heeft. Daarom bieden wij nu ook onderstaande diensten aan:

(Online) showrooms en grote occasionspleinen

Al onze vestigingen hebben grote showrooms en ook bij ons op de pleinen kunt u veilig en ongedwongen onze voorraad nieuw en occasions bekijken. We hebben veel nieuwe- en gebruikte auto’s op voorraad die we snel kunnen leveren en met heel veel leuke aanbiedingen! Ook privé lease! Daarnaast staan wij klaar voor een videogesprek, video-shoppen of een proef/aflevering aan huis. Vraag naar de mogelijkheden via onze klantenservice via de mail of tel: 058 288 2018 (alle dealers)

Bekijk onze online showroom

Wilt u liever vanuit huis contact of onze service ervaren? 

Neem dan contact met ons op voor contact op afstand, een proefrit aan huis of de GRATIS haal- en brengservice voor uw auto. Wij denken graag mee in oplossingen voor u! Of bekijk onze anders aangepaste maatregelen:

Neem contact met ons op Plan uw werkplaatsafspraak

Een bezoek aan de werkplaats of showroom

Bij klachten zoals hoesten en koorts vragen wij u om het bezoek aan ons uit te stellen tot het moment dat de klachten zijn verdwenen. Heeft u een afspraak staan, verzet deze dan indien u klachten heeft of vraag naar de mogelijkheden van de gratis haal- en brengservice.

Welke voorzorgsmaatregelen nemen wij?

We wensen iedereen gezondheid en dat we ons er gezamenlijk doorheen slaan! Tot ziens in één van onze (online) vestigingen.

Wij zijn van
maandag t/m vrijdag
geopend van 8.00-18.00 uur
en op zaterdag van
9.00-17.00 uur.