Peugeot Safety check

Veilig de weg op gaan

We begrijpen dat uw auto net als de afgelopen tijd ook de komende tijd veel stil zal staan. Daarom is het nu extra belangrijk om te controleren of uw auto klaar is om weer de weg op te gaan. Want de dagen worden weer korter en ook het zicht wordt minder door mist en regen.

Kom daarom langs voor de PEUGEOT SAFETY CHECK. Wij controleren uw auto op 29 cruciale punten, waaronder de punten die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van uw auto, zoals de accu, remmen en vloeistoffen. De Safety Check kost slechts  €19,95 of 
kosteloos met de MyPeugeot Card en is inclusief het vullen van vloeistoffen tot 1 liter.

De monteur noteert de resultaten van de Safety Check op een formulier of registreert de check van uw auto via een tablet. U ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat. Bent u benieuwd op welke punten de monteur uw auto controleert? Download hier de checklist.

U wordt tussentijds op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en als er aandachtspunten naar boven komen, zullen wij altijd eerst met u overleggen alvorens wij overgaan tot vervanging of reparatie. Dat is onze garantie!

Maak een werkplaatsafspraak

Gratis haal- en brengservice

Voor een werkplaatsafspraak hoeft u uw huis niet uit. Maak gebruik van onze haal- en brengservice. Uw auto wordt dan bij u thuis opgehaald en, na afloop van de werkzaamheden, weer teruggebracht.

Veiligheid & Hygiëne pakket

Wij bieden u diensten die aangepast zijn aan uw veiligheidsbehoeften. Zo hebben wij het VEILIGHEID & HYGIËNE pakket ontwikkeld, inclusief de safety check op 29 punten, een grondige reiniging van het airconditioning-systeem, een nieuw interieurfilter en een grondige reiniging van de binnen- en buitenzijde van uw auto.

Maak een werkplaatsafspraak