Laad(paal) Informatie

Zorgeloos elektrisch rijden met Haaima & Hylkema en Total Vroaming

Met een elektrische auto van Haaima en Hylkema en de laadoplossing van Total Vroaming rijd je onbezorgd én voordelig. Overal laad je je auto op voor één vaste lage prijs. Waar je ook bent: thuis, onderweg, in het buitenland. Wil je ook goedkoop elektrisch rijden? Regelen we voor je.

Het is logisch dat je veel vragen hebt als je overstapt van een ‘gewone’ brandstof auto naar een auto met een stekker.


Allemaal vragen die vanzelfsprekend zijn. Gelukkig hebben wij alles voor jou op een rijtje gezet. Je mag uiteraard ook meteen contact met ons opnemen voor aanvullende vragen of voor meer informatie.

MEER INFORMATIE AANVRAGEN

Stroom en gas voor thuis

Je kent Total waarschijnlijk van de tankstations, maar we zijn ook al jaren actief op de zakelijke energiemarkt. En nu dus ook bij jou thuis. Met Total Vroaming combineer je een energiecontract voor je huis met een laadoplossing voor je auto. Kortom: één pakket voor al je energie.

Waar je ook je auto oplaadt, je betaalt steeds hetzelfde – lage – tarief als voor je stroom thuis. Oók bij de meestal veel duurdere snelladers. Heel voordelig dus. En goed voor het milieu, want onze stroom thuis is 100% groen.

Gewoon thuis je auto opladen

Wel zo handig: je eigen laadpunt thuis. Dan laad je gewoon je auto op als je thuis bent. De laadpunten van Total zijn veilig, klaar voor de toekomst en eenvoudig in gebruik.

Welk laadpunt je nodig hebt, hangt af van je situatie thuis. Maar daar hoef jij niet over na te denken, dat doen wij wel voor je. Wij zorgen dat het laadpunt bij je wordt geïnstalleerd, leggen je uit hoe alles werkt en kunnen eventueel op afstand problemen oplossen.

Eén laadpas voor alle laadpunten

Met de Total Vroaming laadpas kun je je auto opladen bij alle publieke laadpunten in Nederland (ook snelladers) en bij meer dan 110.000 oplaadpunten door heel Europa. Geen gedoe met verschillende pasjes en facturen, maar één pas, één factuur en één overzicht van al je laadsessies

Je vaste tarief voor zowel thuis als onderweg in Nederland.

Welk Vroaming pakket past het beste bij jou?

Vroaming overzicht

* Het Vroamingtarief is gelijk aan het enkeltarief van je energiecontract. Je betaalt € 0,22 per kWh incl. btw bij openbare laadpunten binnen Nederland. Als je totaal tarief thuis wijzigt, dan wijzigt het tarief voor laden onderweg in Nederland automatisch mee. Prijswijzigingen voorbehouden.

Energie en thuisladen, onderweg of allebei?

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.