Eurorepar Carservice

EUROREPAR CAR SERVICE, HET NIEUWE MULTIMERKEN NETWERK VOOR AL UW ONDERHOUD EN REPARATIE.

Haaima & Hylkema voeren sinds jaren het Eurorepar Car Service concept. Zo hebben wij toegang tot het uitgebreide assortiment aan onderdelen, en beschikken we over internationale kennis op gebied van alle merken en modellen auto’s.

Onze diensten:

Is uw auto toe aan een APK? Bij Eurorepar Car Service gebeurt dat door een APK-keurmeester. Wanneer uw auto wordt afgekeurd, kunnen wij direct alle nodige werkzaamheden uitvoeren, en zullen wij uw auto gratis herkeuren. Heeft u reparatie nodig? Voor Eurorepar-onderdelen geldt er twee jaar garantie op de onderdelen en montage. Heeft u onderhoud nodig? Eurorepar Car Service dekt alle domeinen: olie verversen, banden, remmen, ophanging, uitlaat, distributieriem, alles volgens de richtlijnen van de fabrikant.

Eurorepar is uitermate geschikt voor het wagenpark vanaf vijf jaar oud, die wij met deze formule een scherp prijsvoorstel te kunnen doen.

Afspraak maken?

Plan dan een afspraak in als u een auto van vijf jaar of ouder heeft en geef daarbij aan gebruik te willen maken van onze Euroreparserve.

Maak een werkplaatsafspraak

Meer informatie over het Eurorepar concept?

Bezoek dan de Eurorepar pagina en bekijk alle mogelijkheden en lopende acties.

Bezoek de Eurorepar website