Zomercheck en Hygiëne en veiligheidspakket!

Tijd om weer veilig de weg op te gaan.

De maatregelen worden versoepeld! Tijd om weer veilig de weg op te gaan. Het is dan daarom belangrijk om goed te zorgen voor uw auto, die de afgelopen tijd misschien wel te lang heeft stilgestaan. En wellicht wilt u uw auto alvast voorbereiden voor de vakantie.

Zomercheck

Kom daarom nú langs voor de Peugeot Zomercheck. Wij controleren uw auto op 29 punten, waaronder die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van uw auto. Denk bijvoorbeeld aan de accu, remmen en vloeistoffen. De Zomercheck kost slechts €19,95 en is zelfs gratis met de MyPeugeot Card, inclusief het bijvullen van de vloeistoffen tot maximaal 1 liter. 

Wanneer er werkzaamheden voortvloeien uit de Zomercheck kunt u in juni gebruikmaken van de voucher onderaan deze pagina, t.w.v. €50! En speciaal voor de vakantie kunt u ook profiteren van 15% voordeel op zomerse accessoires en geselecteerde onderdelen*. 

Plan hier uw Zomercheck

Hygiëne en veiligheidspakket voor 129 euro

Ook in deze tijd staan wij met onze SERVICE klaar om uw gezondheid en de veiligheid van u en uw naasten te beschermen. Wij zetten ons constant in om u diensten aan te bieden die aangepast zijn aan uw veiligheidsbehoeften. Zo hebben wij het VEILIGHEID & HYGIËNE pakket ontwikkeld met een veiligheidscontrole op de 29 belangrijkste punten, een grondige reiniging van het airconditioning-systeem, een nieuw interieurfilter en een grondige reiniging van de binnenzijde van uw auto.

Plan hier uw Hygiëne en veiligheidspakket

15% korting op zomerse accessoires en onderdelen

Profiteer in juni van 15% voordeel op zomerse accessoires zoals: originele dakdragers, dakkoffers en kofferbakmatten. Tevens ontvangt u in juni 15% voordeel op accu’s, ruitenwisserbladen, remblokken en -schijven en antiallergeen en koolstof interieurfilters.

Richtlijnen RIVM en de GGD

In ons gehele netwerk hebben wij maatregelen genomen om ons te houden aan de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Onze teams zijn opgeleid om de veiligheidsinstructies te respecteren om u en zichzelf te beschermen. Ze houden zich aan strikte werkmethoden en maken gebruik van producten die door onze medische en technische experts zijn geselecteerd om een hoge kwaliteit van dienstverlening te bieden.

Reiniging

Laat u bij ons een check, onderhoudsbeurt of reparatie uitvoeren, dan krijgt u standaard de grondige reiniging van de binnenzijde van uw auto er kosteloos bij. Hierbij reinigen we alle contactvlakken in uw auto (stuur, hendels, pook, deurgreep, sleutels, etc.).

*De €50 voucher is te besteden in de maand JUNI 2020 bij een factuurbedrag vanaf €299 (inclusief BTW). Maximaal een voucher per kenteken. Deze voucher is niet inwisselbaar voor geld of inwisselbaar in combinatie met de 15% korting op de geselecteerde onderdelen en de geselecteerde zomerse accessoires.